Personlige oplysninger og datapolitik

Ved varebestilling skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til fremsendelse af nyhedsmails og andet markedsføringsmateriale. Data opbevares elektronisk af Vinothek Vincent i ukrypteret form, men på betryggende vis. Kunden kan til enhver tid se og redigere sine oplysninger i funktionen "Min Konto" på www.vinothek-vincent.dk.

Vinothek Vincent sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand.

I forbindelse med kreditkortbetaling overføres der visse finansielle data til vores betalingsudbyder. Dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter og sker som en transaktion mellem kunden og betalingsudbyderen. Vi kommer således aldrig i besiddelse af dine kreditkortoplysninger. 

Som registreret hos Vinothek-Vincent har du jf. Persondataloven altid ret til at gøre indsigelse med registreringen, ligesom du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med dette kan rettes til Vinothek Vincent via e-mail: mail@vinothek-vincent.dk