German Wine Day 2021

German Wine Day 2021

I sidste uge deltog vi på vinmessen German Wine Day 2021, som blev afholdt i Pakhus 11, København. Det var en kombineret fagmesse for hoteller, restauranter og vinbutikker. Herefter var der 2 timers åben forbrugermesse. 

Det var en travl og spændende dag, hvor vi flittigt delte smagsprøver ud, blandt andet fra vores nye vinhus Weingut Deutzerhof i Ahr. Der blev nørdet vin med både professionelle fagfolk og private vinentusiaster, og vi fik rigtig god respons på alle vores vine. 

Stærk Ahr serie hos Vinothek Vincent

Vi havde også hyggeligt besøg af Frederik Kreutzer - en af Danmarks prominente vinskribenter - som senere på dagen skrev følgende på de sociale medier:

 

 

Weingut Deutzerhof - ny i vores sortiment

Weingut Deutzerhof er en af Ahrdalens allerbedste producenter. De besidder top vinmarker i alle dalens områder, hvorfra de fremstiller fantastiske vine fra de mange forskellige terroirs, som man kan finde i den smukke dal. 

Vi besøgte Ahr dalen og Weingut Deutzerhof i sommer, og vi er stolte af nu at kunne tilbyde de karakterfulde og flotte Spätburgundere i vores sortiment.

Vinene fra Ahr har en helt særlig vinstil, og de kraftfulde vine fra Weingut Deutzerhof egner sig rigtig godt til efterårets simreretter og til retter med vildt eller oksekød. 

Prøv selv - vi har pakket to forskellige smagekasser, hvor du kan lære vinene at kende til favørpriser - du finder smagekasserne her

Zum Wohl! 

Tilbage til oversigt