Weingut Spreitzer - nyt vinhus i vores sortiment

Weingut Spreitzer, Rheingau

I Rheingau står der primært Riesling- og Spätburgunder-vinstokke på Taunusbjergenes skråninger ned mod Rhinen. Det er her, Riesling druen stammer fra, og den er fortsat områdets vigtigste druesort. 

Weingut Spreitzer ligger ved Rhinen i hjertet af Rheingau tæt på Schloss Johannisberg og Kloster Eberbach, og vingården har siden 1641 været en del af regionens lange vinhistorie.

Vinhuset ejer vinparceller i nogle af regionens allerbedste marker: LENCHEN, ROSENGARTEN, DOOSBERG, KLOSTERBERG, JESUITENGARTEN, WÜRZGARTEN, ST. NIKOLAUS og WISSELBRUNNEN. Vinmarkerne er sydvendte og de fleste er klassificeret som Grosse Lage marker med hver sit særegne terroir, hvilket tydeligt afspejles i vinene. 

Det er brødrene Andreas og Bernd Spreitzer, som leder vingården og som med stor succes fører de stolte familietraditioner videre.

Deres vinstil er umiskendelig. De formår på en og samme tid at frembringe vine, som både har en fantastisk filigranitet og elegance, og samtidig er tætte og koncentrerede med klar frugt og flot mineralitet. En sand balancegang, som de to brødre mestrer til perfektion. 

Weingut Spreitzer er medlem af VDP og hører til i den absolutte topliga af tysk vin. Vinhuset blev kåret som "Weingut des Jahres 2020" i Rheingau af vinguiden Vinum og høster til stadighed international anerkendelse og mange rosende ord fra vinanmeldere. 

Den allerførste gang vi selv smagte vinene fra Weingut Spreitzer var på den tyske gourmetscene i Berlin. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at vi her stod med nogle særdeles interessante vine i glasset.

Vi er derfor mega stolte af, at vi nu er lykkedes med at få vinene i vores sortiment og kan præsentere vinhusets fantastiske vine i Danmark. 

Vores sortiment består af 8 elegante Riesling vine fra forskellige enkeltmarker og i forskellige kvalitetsniveauer. Du finder en udførlig beskrivelse af hver enkelt vin i vores webshop.

SE VORES VINE FRA WEINGUT SPREITZER

Tilbage til oversigt